Echilibrează organismul

Pentru a funcţiona la parametri normali,organismul are nevoie de un echilibru. Multe alimente pe care le consumăm transformă pH-ul din corp din alcalin în acid,iar din această cauză te poţi confrunta cu multe probleme de sănătate. Însă sucul de cartofi are rolul de a reechilibra organismul,menţinând pH-ul alcalin.
 

Curăţă ficatul

Toxinele acumulate la nivelul ficatului împiedică buna funcţionare a organelor corpului şi afectează aspectul pielii. Însă,printr-un consum constant de suc de cartofi,corpul este stimulat să elimine în mod eficient toxinele din ficat. Cel mai bine este să bei acest suc dimineaţa,pe stomacul gol.
 

Intensifică metabolismul

Sucul de cartofi este o modalitate naturală de a-ţi intesifica metabolismul şi de a reduce depozitele de grăsimi. Pentru a scăpa de kilogramele în plus,bea câte un pahar de suc de cartofi dimineaţa,înainte de masa de prânz şi seara.
 

Uşurează durerile articulare

Inflamaţiile şi durerile de la nivelul articulaţiilor pot fi combătute cu ajutorul acestui suc natural,întrucât substanţele din compoziţia cartofilor îmbunătăţesc circulaţia sângelui în toate zonele corpului.

Cea mai bună modalitate de a prepara suc de cartofi este să foloseşti un storcător puternic de fructe şi legume.

Credit foto:www.explorehealthyfood.com.