Reduc inflamaţiile pielii

Dacă întâmpini probleme cu tenul şi ai perioade în care te confrunţi cu coşurile, roşeaţa sau inflamaţii ale pielii, poţi încerca să îţi masezi faţa cu câteva cuburi de gheaţă. Pentru tratarea acneei, pune un cub de gheaţă direct pe zona afectată, ţine câteva secunde şi îndepărtează când pielea începe să amorţească. Repetă procedura în fiecare zi, înainte de culcare.

Dau strălucire pielii

Cuburile de gheaţă îmbunătăţesc circulaţia sângelui, conferind tenului tău un aspect natural şi luminozitate.

Elimină cearcănele

Cercurile negre de sub ochi sunt cele care îti dau bătăi de cap în perioadele în care nu ai parte de un somn calitativ. Cum le poţi elimina? Amestecă câteva linguri de suc de castraveţi cu apă şi pune-le în forme de gheaţă, la congelator. Masează cu mişcări circulare, scăpând astfel şi de aspectul de ochi obosiţi.

Micşorează porii

Gheaţa acţionează precum un toner, reducând dimensiunile porilor, ceea ce va face ca tenul să arate mai bine. Dacă vei alege să te machiezi, fondul de ten va rezista mai mult şi se va vedea mai frumos, dând senzaţia de ten lipsit de imperfecţiuni.

Trucul Click!pentru femei

În zilele în care nu ai timp să te machiezi, dă culoare şi prospeţime tenului tău cu ajutorul cuburilor de gheaţă. Nu le aplica însă direct scoase din congelator, ci lasă-le un minut sau două înainte de a le aplica pe ten, în special dacă ai probleme cu vasele de sânge.