Poţi face decoraţiuni florale pentru casa ta folosind şi coaja unui ananas. Florile tale vor avea un parfum nemaipoment,iar aranjamentulva fi unul original.

Simplu de făcut!

Nu ai timp să faci schimbări prin casă substanţiale,astfel încât musafirii pe care îi aştepţi să fie impresionaţi? Încearcă decoraţiunile forale pe care ţi le propunem şi invitaţii tăi vor păşi în casa ta plini de admiraţie.

Fă un buchet din frunze şi crenguţe de busuioc,rozmarin,cimbru şi chiar arpagic şi pune-l într-un pahar lung cu apă. La fundul paharului pune o floare de orice culoare,care să se asorteze cu bucheţelul.

Pe lângă efectul decorativ deosebit,trebuie să ştii că bucheţelul nu este pe placul insectelor. Două efecte pozitive într-un singur pahar,nu?

Un ananas cu flori

Nimic nu poate exprima mai bine vara decât mirosul de ananas.

Acest aranjament floral tropical poate fi făcut din florile tale preferate şi un ananas scobit bine. Umple-l cu apă pe jumătate şi pune cât mai multe flori de culori şi forme diferite.

Aranjament curcubeu

Adaugă puţină culoare camerei de zi punând într-un colţ aranjamentul din pahare colorate şi flori,asemenea unui curcubeu. Ia câteva pahare sau vazetransparente,pot fi şi de forme diferite,şi pune în fiecare câte o crizantemă de aceeaşi culoare.

În vase pune apă colorată în roşu,portocaliu,verde-smarald,verde-pai,bleu,albastru,mov,lila. Apa o colorezi cu prafurile rămase de la vopsitul ouălor de Paşte,de exemplu.

Flori în nisip

Vrei să aduci marea la tine acasă? Aranjamentul floralcu nisip este ideal dacă vrei să impresionezi printr-un decor inedit.

Umple pe jumătate un vas transparent cu nisip,pe care îl poţi colora cu praf colorant sau poţi cumpăra din comerţ nisip gata colorat.

În jurul său poţi pune două-trei candeledecorative,care se asortează cu aranjamentul cu nisip.

Credite foto:www.womansday.com