Popcorn ca la cinema

Are un conţinut scăzut de calorii,grăsimi,fiind în acelaşi timp o sursă excelentă de fibre. Un bol mare de popcorn conţine mai puţin de 100 de calorii şi doar 1 gram de grăsimi. Condiţia este să renunţi să faci floricelele în ulei sau unt şi să presari pe deasupra lor boia de ardei iute şi nu sare.

Unt de arahide şi felii de mere

Taie o jumătate de măr în 3 felii,pe care să le ungi cu o linguriţă de unt de arahide. Untul va alunga pofta de dulce,în timp cefibreledin mere îţi vor oferi o senzaţie de saţietate de lungă durată. Este secretul pe care-l folosesc  multe vedete în lupta cu kilogramele în plus.

Un sendviş de curcan săţios

Nu este vorba despre sendvişul clasic,ci unul format dintr-o felie de piept de curcan fiert şi o felie de roşie aşezate pe o felie de orez expandat. Are doar 60 de calorii şi vei avea şi un somn liniştit,deoarece curcanul conţine triptofan,un sedativ natural uşor.

Iaurtul grecesc,un deliciu

O alegere extrem de sănătoasă drept gustare este un iaurt grecesc degresat deoarece este sărac în carbohidraţi,dar cu un nivel crescut de proteine. Dacă îţi doreşti o variantă mai gustoasă,poţi adăuga în iaurt o mână de afine sau fructe de pădure. Poate înlocui cu succes orice desert şi în plus este bogat în antioxidanţi şi grăsimi mononesaturate,esenţiale dacă vrei o piele luminoasă şi un păr sănătos.


Citeşte şi:

Gustări sub 200 de calorii

Gustări delicioase pe care le poţi lua la birou