1. Ulei de migdale

Cunoscut pentru proprietăţile sale antiîmbătrânire,uleiul de migdale poate fi folosit pentru estomparea liniilor fine din jurul ochilor. Pe lângă faptul că are rolul de a catifela pielea şi de a o hidrata,uleiul de migdale tratează şi iritaţiile. Poate fi folosit ca atarea,prin aplicarea lui direct pe faţă. Pentru o mai bună absorţie a uleiului,pielea se masează cu mişcări circulare.

2. Ulei de cocos

Înainte de culcare,aplică pe faţa curată câteva picături de ulei de cocos,masând pielea cu uşurinţă până când uleiul pătrunde în piele. Acest ulei are aceleaşi proprietăţi ca şi uleiul de migdale,putând fi folosit cu succes pentru reducerea ridurilor. În plus,uleiul de cocos poate fi folosit şi în combinaţie cu vitamina E uleioasă (câteva picături),pentru a-i spori efectele pozitive asupra pielii.

3. Albuş de ou

Albuşul de ou conţine multe vitamine,care contribuie la hidratarea şi catifelarea pielii.  Aplică albuş de ou direct pe zonele faciale în care există riduri,lasă-l să acţioneze timp de 30 de minute,după care clăteşte-te cu apă călduţă.

4. Avocado

Avocado este bogat în aminoacizi şi în vitaminele B,E şi C,ceea ce înseamnă că este un aliment ideal pentru întreţinerea frumuseţii naturale.  Poate fi folosit sub formă de mască facială,astfel:amestecă o jumătate de avocado (transformat în pastă cu ajutorul blenderului) cu 1-2 linguri de miere,după care aplică pe faţa curăţată în prealabil şi las-o să acţioneze  timp de 30 de minute. Apoi,spală-te cu apă din abudenţă.