“La ce te gândeşti?”

Această întrebare pare să-i enerveze cel mai tare pe bărbaţi. Femeile tind întotdeauna să interpreteze totul,de aceea când partenerii lor par mai îngânduraţi acestea vor să afle imediat despre ce este vorba. Lucrurile la care aceştia se gândesc nu sunt atât de profunde pe cât femeile cred că sunt. Aceştia se pot gândi la fotbal sau la o ieşire cu prietenii. Nu vei face decât să îţi stresezi partenerul adresându-i această întrebare prea des.


Citeşte şi:

5 tipuri de femei pe care bărbaţii le evită

Întrebările unei relaţii de durată


„Mă iubeşti?”

Aşteaptă să îţi spună el de la sine  aceste cuvinte,fără să îl constrângi. Uneori faptele sunt mai importante decât cuvintele. Dacă îl întrebi acest lucru îi vei da impresia de nesiguranţă şi în acelaşi timp îl vei enerva repetând această întrebare.

„Sunt grasă?”

Chiar dacă eşti grasă,partenerul tău niciodată nu îţi va recunoaşte în faţă,deci mai bine eviţi această întrebare. Din moment ce stă cu tine,înseamnă că te place aşa cum eşti. Bineînţeles,acest lucru nu înseamnă că trebuie să te neglijezi,să nu îţi acorzi timp pentru îngrjire.

„Crezi că e mai frumoasă ca mine?”

Când o femeie vede o altă femeie frumoasă aceasta tinde să se compare cu ea. Şi cum să o facă mai bine dacă nu întrebându-l pe partenerul ei. Bărbaţii urăsc acest lucru. În felul acesta îi vei arăta lipsa ta de încredere în tine şi o oarecare nesiguranţă privind relaţia voastră. Pentru el tu eşti cea mai frumoasă,iar aceste întrebări nu îşi au rostul.