Te încurajează să fii tu

Cel care te apreciază şi te încurajează să te exprimi liberi e clar un om care trebuie să facă parte din viaţa ta. Dacă îi place că ai încredere în tine şi te ajută să zbori şi nu-ţi taie aripile, dacă e încântat de curajul cu care spui lucrurilor pe nume, e clar că e posibil să-ţi fi întâlnit alesul.

Nici distanţa nu vă separă

Dacă locuiţi în oraşe sau ţări diferite sau poate doar pentru perioade scurte de timp din cauza deplasărilor de serviciu, însă atracţia şi respectul dintre voi doi încă persistă, trecând cu brio de proba timpului, înseamnă că puteţi gestiona şi situaţiile mai dificile. Imaginează-ţi doar cât de uşor vă va fi atunci când veţi locui împreună. În plus, distanţa te poate ajuta să realizezi cât de mult îi simţi lipsa partenerului tău şi cât de mult contează-n viaţa ta.

Totul decurge uşor

Fără dramă şi fără jocuri, relaţia voastră nu cunoaşte tensiuni de acest gen, care apar de obicei în cuplurile în care partenerii nu sunt cu adevărat compatibili. Dimpotrivă, relaţia voastră este bazată pe încredere şi respect, care vă odihneşte sufleteşte.

Te sprijină în momentele grele

În situaţiile în care stresul devine copleşitor şi tu parcă nu mai vezi nicio portiţă de ieşire, iubitul tău este cel care ştie să fie alături de tine, ori de câte ori ai nevoie. Simţi că te ascultă interesat de situaţie, se implică şi încearcă din răsputeri să îţi readucă zâmbetul pe buze, aşa cum ştie el mai bine.