Spionarea telefoanelor

Verificarea telefoanelor este una dintre cele mai grave (şi cele mai comune) infracţiuni comise de persoanele care se află într-o relaţie mai nouă... sau mai veche. Pentru a vedea cum te-ai simţi să spionezi şi să fii spionat pas cu pas,ar trebui să faceţi voluntar acest lucru,pentru minim 48 de ore. În acest interval ar trebui să aveţi acces liber la toate formele de comunicare (Facebook,Twitter,e-mail,SMS,apeluri voce şi video) prin care oamenii pot lua legătura unii cu alţii. Ai putea fi surprinsă de cât de inconfortabil te poate face să te simţi acest exerciţiu,nu pentru că ai avea ceva de ascuns,ci pentru că este vorba de intimitatea ta. Deci,cea mai mare demonstraţie de încredere este să îţi laşi iubitul să intre cu picioarele în viaţa lui,iar el să te lase pe tine să faci acelaşi lucru.

Înregistraţi o ceartă

Cel mai normal lucru pe care îl face orice cuplu este să se certe,fie că este vorba de subiecte serioase sau de nimicuri. Principiul este simplu:înregistraţi o astfel de ceartă,iar apoi revedeţi-o o săptămână mai târziu. Acesta este un mod incredibil de a învăţa cum ar trebui să comunici corect cu partenerul tău. S-ar putea să fii surprinsă să descoperi cât de defensiv reacţionezi la critici sau cum tinzi să domini conversaţia. 

Puneţi la comun cărţile de credit

Banii pot fi un subiect tabu într-o relaţie. Este ciudat să dai cuiva socoteală pentru munca ta. Numai că o căsnicie asta presupune,ca banii să fie la comun,indiferent de cine,cât câştigă,şi să îi folosiţi împreună,dând explicaţii pentru mare parte din cheltuieli. Şi,pentru tinerii casatoriti,această partajare poate fi un pic şocantă. Pentru a vedea cum v-aţi descurca în această situaţie,aţi putea pune cardurile la comun sau chiar face schimb de ele,pentru o săptămână,şi apoi să comparaţi cheltuielile. Exerciţiul este unul important,deoarece veţi conştientiza modul în care fiecare achiziţie va afecteaza cuplul. 

Asta ar putea determinat,de asemenea,unele conversaţii dificile,dar productive,cu privire la viitorul vostru financiar. 

Daţi tot ce aveţi mai bun în materie de sex timp de şapte zile

Timp de şapte zile,trebuie să daţi reciproc tot ce aveţi mai bun de oferit,în materie de sex. La sfârşitul săptămânii,trebuie să vorbiţi despre ceea ce a decurs bine şi despre felul în care puteţi veni cu unele îmbunătăţiri. Aceasta este o şansă foarte mare de a fi într-adevăr deschişi şi sinceri unul cu celălalt.