Decorarea casei înaintea venirii iernii este ghidată în jurul cuvântului „confort”. Da, încearcă să te gândeşti la tot ce este confortabil pentru a-l infuza în locuinţa ta sezonul acesta. Iată patru idei care te vor ajuta să ai cel mai cald decor în cea mai rece perioadă a anului:

  1. De cele mai multe ori cea mai rece cameră dintr-o casă este baia. Dacă vrei să schimbi acest lucru optează pentru montarea unui fototapet pe un perete-accent, 1-2 covoraşe pufoase şi un set nou de prosoape în nuanţe festive precum roşu, verde, argintiu, auriu, alb sau orice combinaţie între acestea. De asemnea, corpurile de iluminat pot aduce un efect cozy încăperii şi un plus de eleganţă în baie, potrivit blogului XT Deco.
  2. Când îţi este frig, în mod natural cauţi cea mai apropiată pătură care să te încălzească. Aşadar, înarmează-te cu pături călduroase pe care le poţi folosi în serile mai friguroase în care, de exemplu, urmăreşti împreună cu familia un film. Tonurile de maro vor aduce o căldură naturală în livingul tău. Şi pentru a crea o atmosferă magică de iarnă poţi umple nişte borcane cu luminiţe pe care le poţi aşeza pe tocul ferestrelor sau deasupra patului. Reţine un lucru:  luminiţele sunt pentru toate anotimpurile, dar iarna au o strălucire aparte.
  3. Crenguţele verzi de brad pot umble casa de magie. Nu numai că vor arăta minunat, ci vor mirosi fabulos! Conurile reprezintă un alt element natural care poate fi utilizat în decorul de iarnă al casei. Adună câteva crenguţe dintr-un copac şi pune-le într-o vază simplă pe care o poţi aşeza pe hol. Cu puţin adeziv poţi confecţiona diverse decoraţiuni originale pentru bucătărie, baie, living sau chiar dormitor. Opţiunile decorative sunt nelimitate dacă dai frâu liber imaginaţiei.
  4. Lumina lumânărilor este o necesitate pentru a menţine atmosfera caldă şi confortabilă în lunile de iarnă. Aşază-le în orice cameră doreşti şi delectează-te cu o muzică bună şi o cană cu vin fiert în serile capricioase şi reci. Mai multe idei despre decorarea casei pentru sezonul rece mai poţi găsi aici.

Cu ajutorul acestor sfaturi ai (aproape) tot suportul pentru a-ţi transforma casa într-un spaţiu confortabil în care vei fi nerăbdător să aştepţi iarna.

Foto: Pixabay