1. Mască cu nuci şi iaurt

Pentru prepararea acestei măşti faciale ai nevoie de ½ ceaşcă cu iaurt şi 2 linguriţe de nuci măcinate. Amestecă bine ingredientele,după care aplică masca pe faţa curăţată în prealabil. Las-o să acţioneze timp de 15 minute,după care spală-te cu apă călduţă. Masca are rolul de a hidrata şi catifela pielea.

2. Mască cu măr şi dovlecel

Combină aceste două ingrediente pentru a prepara o mască revigorantă. Foloseşte un blender pentru a amesteca bine 2 mere tăiate în bucăţi mici cu un dovlecel şi 3 linguri de miere. După ce compoziţia s-a transformat într-o pastă fină,aplică masca pe faţă şi las-o să acţioneze timp de 15-20 de minute. La final,tenul se curăţă cu apă din abundenţă.

3. Mască cu orez şi pătrunjel

Pentru a a avea tot timpul o piele strălucitoare şi sănătoasă ai nevoie de următoarea mască facială. Fierbe 2 ceşti de orez alb,după care adaugă-l într-un blender alături de un pumn de pătrunjel,5 linguri de smântână şi câteva frunze de ţelină. Asigură-te că obţii o pastă destul de tare,pentru a o putea aplică pe faţă. Masca se lasă pe faţă timp de 15 minute.

4. Mască cu struguri roşii şi castravete

Aceste două ingrediente sunt bogate în vitamine,motiv pentru care este indicat să le foloseşti în îngrijirea zilnică a tenului. Pentru prepararea măştii faciale ai nevoie de un blender în care să pui 2 ceşti de struguri roşii şi un castravete de dimensiuni medii. Aplică masca pe faţă,evitând zonele sensibile,precum zona ochilor. După 20 de minute,îndepărtează mască cu apă călduţă.