Emoţiile sunt mai importante decât sexul

 

Ei bine,acest mit este adevărat. Femeile pun mai mult accent pe relaţia emoţională pe care o au cu partenerii lor decât pe intimitatea din dormitor. Ele au nevoie de cineva care să le înţeleagă,să le asculte şi lângă care să se simtă protejate,decât de parteneri cu care au chimie sexuală,dar cu care nu pot atinge diferite subiecte de discuţie importante pentru ele.

Femeile vor mai mult sex

 

Această dorinţă pare să fie specifică mai mult bărbaţilor decât reprezentantelor sexului frumos. Se pare că doar 13% dintre femei vor să aibă parte de momente pasionale de şase ori pe săptămână sau chiar mai des. Restul femeilor sunt mulţumite cu trei partide de sex pe săptămână.

Orgasmul este greu de atins

 

Poate că acest mit era adevărat cu ceva ani în urmă,dar acum femeile au mai multă încredere şi nu se mai ruşinează să spună partenerilor ce-şi doresc în dormitor. Pun cu mai multă uşurinţă în practică fanteziile sexuale şi astfel aproximativ 70%  dintre ele spun căau orgasm de fiecare dată când fac sex.

Sex,în funcţie de dispoziţie

 

Stresul este unul dintre cei mai mari duşmani ai apetitului sexual. El duce la apariţia stărilor de depresie,la oboaseală nejustificată,care poate scădea libidoul. Alte motive pentru care femeile fac sex mai rar sunt venirea pe lume a copiilor şi transformările corporale care au loc odată cu înaintarea în vârstă,care le scad încrederea în puterea lor de seducţie.