Ghidat de emoţie, nativul Rac va şti întotdeauna să empatizeze cu aproapele său. Semn de Apă, guvernat de Lună, el ascunde o mulţime de mistere, iar personalitatea sa poate fi de-a dreptul fascinantă. Este o plăcere să descoperi un nativ Rac, însă e nevoie de multă răbdare şi devotament.

Mitul 1: Nativul Rac este prea sensibil şi nu poate lupta singur

Deşi este sensibil, o mulţime de oameni îl văd pe nativul Rac mai ceva ca pe un plângăcios imatur, care nu poate trece peste greutăţile vieţii. Cu toate astea, el este foarte rezistent de fapt şi capabil să se ocupe de tot felul de situaţii, lucru care îl face şi mai puternic din punct de vedere emoţional. Situaţiile gestionate de el poate durează mai mult, însă întotdeauna îşi găsesc rezolvarea potrivită.

Mitul 2: Nativul Rac este nesigur, deci nu poate fi lider

Inteligent şi intuitiv, nativul Rac reuşeşte tot ceea ce îşi propune, mai ales în viaţa profesională. Deşi poate nu reuşeşte la fel de repede ca alţii, el este mai răbdător şi îi plac lucrurile bine făcute. Tinde să fie un partener de afaceri iscusit, care ştie să atragă succesul de partea sa.

Mitul 3: Nativul Rac nu este sociabil

Este adevărat că nativul Rac este o persoană statică, un om căruia îi place să petreacă mai mult timp în propriul cămin, alături de familie decât să iasă cu prietenii, dar asta nu înseamnă că nu este o fiinţă sociabilă. Îi place să creeze legături noi cu oamenii, însă preferă să o facă într-un mediu mai intim şi mai confortabil, fiind o gazdă remarcabilă.

Mitul 4: Nativul Rac este mult prea protector

Romantic şi grijuliu, nativul Rac ar face orice pentru persoana de lângă el. Cu toate astea, nu vrea să fie stresant şi nici plictisitor, de aceea va şti întotdeauna care e limita. Nu simte nevoia de a deţine controlul asupra unei persoane, dar simte nevoia să se îngrijească de necesităţile celor din jur şi să le asigure tot ce au nevoie.

Sursă foto: www.wallpapercave.com