Şi,dacă ai dubii asupra modului în care o poţi strecura în garderoba ta,  îţi sugerăm câteva idei cu adevărat stylish de a o purta în acest sezon.

Look stylish

Vrei să fii cu adevărat o apariţie în tendinţe? Prinde curaj şi asortează-ţi cămaşa din denim cu... denim,indiferent de ce piese vestimentare alegi – pantaloni sau fustă-  în completarea acesteia într-un outfit. În acest sezon,ţinutele all denim fac legea în moda străzii şi nu numai.


Citeşte şi:

Cu ce porţi jacheta din denim?

Denim! Topul celor trei tendinţe tomnatice


Look office

Cămaşa din denim oferă o doză crescută de versatilitate în ţinutele pentru birou,indiferent dacă ai un stil elegant sau casual. O poţi asorta uşor la o pereche de jeanşi coloraţi,tip pană,pentru a obţine o ţinută relaxată,sau îi poţi oferi un accent business în combinaţie cu o pereche de pantaloni eleganţi,drepţi sau evazaţi.

Look grunge

Integrează cămaşa din denim în stilul grunge,purtând-o deschisă la nasturi sau legând-o neglijent în jurul taliei. Asorteaz-o cu un top simplu,alb sau negru,pe dedesubt,cu o pereche de jeanşi scurţi,prespălaţi şi tăiaţi,şi cu o pereche de bocanci.

Look feminin

Cine spune că nu poţi purta cămaşa din denim în ţinutele pentru un party glam sau extravagant? Asorteaz-o cu o fustă scurtă sau trei sferturi cu paiete şi cu pantofi sau sandale cu toc şi vei obţine look-ul feminin,dar modern pe care vrei să-l impui la un astfel de eveniment.

Model Takko Fashion,pret 99,99 lei