Nu te poţi concentra

Mintea şi trupul nostru nu lucrează împreună tot timpul. Uită de treburile de la birou sau de grijile din familie atunci când vrei să faci dragoste cu partenerul tău. Respiră adânc şi scapă de tensiune. Reculege-te pentru câteva momente şi lasă-te purtată de val. Stresul şi agitaţia legată de responsabilităţile casei distrug şi cea mai incitantă partidă de amor.

Eşti stresată să ai orgasm

Trebuie să scapi de ideea că orgasmul este cea mai importantă parte a relaţiilor sexuale. Cu cât te concentrezi mai mult,cu atât va fi mai greu să atingi culmile extazului,aşa că încearcă să te bucuri de experienţă şi apreciază plăcerea. Foloseşte momentele intime pentru a-l cunoaşte pe partener şi ghidează-l în direcţia potrivită. Orice ar fi,nu mima orgasmul pentru a-i satisface ego-ul. Vei avea de pierdut şi te vei simţi frustrată. Cum vrei ca lucrurile să devină mai bune când el crede că eşti mulţumită pe deplin?!

Îl compari cu persoanele celebre

Surpriză,surpriză,soţul tău nu este chiar Brad Pitt! Ştiai asta şi înainte,dar acum devine din ce în ce mai frustrant. În plus,nu te poţi abţine să nu-i spui asta în momentele de intimitate. Poate că ar fi mai bine să te abţii! Nu face cu alţii ceea ce nu ai vrea să facă alţii cu tine. Aminteşte-ţi că pătrăţelele de pe abdomen nu au nimic de-a face cu plăcerea,e un mit vechi care trebuie updatat. Probabil deja e complexat de acest lucru şi-i vei strica tot cheful.

Îl critici

Problemele „bărbăteşti” din timpul actului sexual generează multe probleme în dormitor. Adu-ţi aminte că dacă cel iubit nu atinge plăcerea la maxim,nu înseamnă că nu te iubeşte. Poate a ieşit dintr-o relaţie relaţie lungă şi-i e greu să se obişnuiască cu un alt partener. Nu dramatiza situaţia,spune-i că ai tot timpul din lume şi foloseşte-ţi imaginaţia pentru a evita crisparea. Ai putea să zâmbeşti şi să-l îmbrăţişezi spunând:„A fost o mică parte din ceea ce va urma data viitoare”.