1. E alternativa cu suflet la Baby X,Disney şi sclipici

 
Piua adună la un loc branduri pe care nu le găseşti niciodată la mall. Cele care înţeleg că orizontul unui copil e mult mai larg decât roz,bleu,Barbie şi Minimax,care nu fac compromisuri nici la calitate,nici la substanţă. Organizatorii spun aşa:
  
“Piua e cadoul nostru pentru copii şi părinţi liberi. Un târg,o întâlnire,un nod cum am învăţat să facem,în care adunăm cât mai multe dintre brandurile care îi respectă pe copii aşa cum îi respectăm noi. Pentru copiii şi familiile care îi învaţă să trăiască frumos şi liber,cu iubire,toleranţă şi curiozitate pentru tot ce îi înconjoară.”
 

2. E un weekend petrecut împreună,cu ateliere,joacă,ştiinţă şi artă la un loc

 
• Ateliere de muzică şi percuţie cu Jocuri de Tobe 
• Engleză cu Helen Doron English Bucharest 
• Programare şi roboţei cu ITStep Junior Computer Academy 
• Cursuri de prim-ajutor! 
• Broderie pe mobilier,cu Metal Creativ 
• Joacă liberă,cu jucării de închiriat de la Evertoys 
• Creativitate şi educaţie non-formală cu Centrul Alfred Adler 
• Programul complet pe Facebook,în curând (https://www.facebook.com/events/266183670419450/) 
 

3. E despre proiecte deştepte şi design românesc pentru copii

 
Părinţi artişti,designeri şi ingineri care au creat singuri proiectele de care aveau nevoie. Organizaţii internaţionale,ale căror eforturi au influenţat deja milioane de copii. Proiecte STEM şi instituţii ale căror cercetări au revoluţionat sistemul de învăţământ. Fiecare stand Piua are o poveste pe care trebuie să o afli. 
 

4. E cu adulţi,brunch,cafea şi muzică bună,fără să laşi copilul la bunici 

 
Pentru că echilibrul părinţilor,ca propriile lor plăceri şi dorinţe,e la fel de important ca cel al copilului. În haosul a tot ce înseamnă parenting uităm de prea multe ori ce anume ne făcea să fim “noi”,inainte de copii. Dar ne ajută atmosfera Piua să ne redescoperim,la un brunch Beautyfood,cu desert raw-vegan Sis’n’Me,un dulce la pachet Marţipan Creativ şi un Smuti Sloop pentru înviorare.
 
Piua este primul târg alternativ pentru copii din Bucureşti. Se intamplă în weekend-ul 24-25 Septembrie,10:00-20:00,în cea mai creativă mansardă din centrul Bucureştiului (la Impact Hub Unirii,str. Halelor,nr.5).