Ei bine, un păr neted presupune ca acesta să nu se electrizeze şi să nu se încurce! Pentru aceasta, ai nevoie de lungimea potrivită, de tunsoarea adaptată formei feţei tale şi de produsele create special pentru netezire.

Azi, la Wella Professionals, Eimi rezolvă orice în materie de styling. Iată un top 4 produse  special create pentru ca tu să ai o coafură netedă şi hidratată:

Velvet Amplifier este o cremă cu textură catifelată, pentru styling. Cu ajutorul ei, părul devine mai uşor de coafat şi mai neted. Cremă se aplica cu o pompă pe părul umed pentru a-l pregăti pentru styling.

Crema de styling pentru netezire Flowing Form creează o coafura flexibilă şi netedă. Aceasta reduce încarcarea electrostatică a părului şi oferă hidratare. Ea se aplică pe părul umed, pe lungimi şi vârfuri. Apoi, se usucă părul, iar pentru o netezire perfectă se poate folosi la final placa de păr.

BB lotionul Perfect ME creează o coafură naturală şi netedă. Mai mult decât atât, aceasta loţiune delicată conferă strălucire, repară şi hidratează părul. Un plus al lui Perfect ME este faptul că ea calmează firele rebele şi oferă protecţie termică.

Spray-ul cu protecţie termică Thermal Image protejează părul atunci când se folosesc echipamente cu aport de căldura. Spray-ul are două faze: 1 – hrăneşte părul şi îi oferă protecţie termică, precum şi un aspect neted pentru un rezultat final strălucitor şi perfect.