CHI Argan Oil este o gamă profesională pentru îngrijirea părului,conţinând un amestec unic de ulei de Argan,ulei de Moringa,proteine de mătase şi vitamina A,E,pentru a reda hidratarea,cât şi substanţele nutritive esenţiale firului de păr tern şi deteriorat.  Prin formula să inovatoare,netezeşte părul,îl hrăneşte în profunzime,îi echilibrează nivelul de hidratare,lăsându-l strălucitor şi plin de vitalitate.

Uleiul de Arganeste absorbit rapid în profunzimea firului de par,îl hrăneşte,oferindu-i vitaminele de care are nevoie.  În plus,fortifică părul,îi oferă elasticitate şi îl protejează împotriva factorilor externi şi a căldurii de la aparatele de styling.

Uleiul de Moringareîntinereşte şi revitalizează în mod natural structura părului,restabilindu-i nivelul de vitamine şi de hidratare. Părul tău va arată mai tânăr,mai strălucitor şi mai sănătos ca niciodată datorită acestui ingredient-minune.

Compusul ceramic CHI foloseşte proteine şi ceramică pentru a furniza părului tău cea mai bună protecţie.

Noua gama de produse CHI Argan Oil transformă părul deteriorat într-unul sănătos în doar 4 paşi!

•    Şamponul  este tratament pentru părul uscat şi deteriorat. Acesta conţine ulei de Argan,ulei de Moringa şi proteină de mătase pentru a asigura hidratarea,vitaminele şi antioxidanţii firului de păr uscat. Părul rămâne hidratat şi strălucitor.

•   Balsamulajută la reechilibrarea nivelului de hidratare şi la îmbunătăţirea structurii firului de păr şi a vârfurilor despicate. De asemenea,protejează împotriva factorilor externi şi împotriva razelor UV.

•    Uleiul-tratamenthidratează intensiv şi reface structura firului de par. Combate electrizarea şi porozitatea pentru un aspect sănătos şi strălucitor fără să încarce.

•    Masca de hidratareintensă pentru părul degradat  ajută la repararea părului şi refacerea structurii firului de păr cu vitamine şi antioxidanţi.

Acum este atât de simplu să redai strălucirea şi vitalitatea firului de păr chiar şi în sezonul rece cu noul sistem CHI Argan Oil! Produsele sunt disponibile în magazinul Beauty One Professional Shop din Galeria Feeria.