Spre deosebire de bărbaţi,femeile ajung mult mai greu la orgasm,pentru că ele trebuie să înveţe cum să atingă plăcerea maximă. Cercetările arată că majoritatea femeilor tinere nu reuşesc să atingă orgasmul,decât după o perioadă considerabilă de timp după începerea vieţii sexuale. Din fericire,există o serie de metode care le ajută pe femei să ajungă mai repede la orgasm.

Dă frâu liber imaginaţiei

În primul rând,este extrem de important ca partenerul de viaţă să te cunoască chiar şi când vine vorba de cele mai mici detalii. De aceea,comunicarea este un pas important pentru a ajunge mai uşor pe culmile plăcerii. Aşadar,spune-i partenerului care sunt fanteziile tale şi daţi frâu imaginaţiei.

Nu faceţi sex până nu eşti excitată

Pentru a ajunge la orgasm mai repede este important să te simţi pregătită atât fizic,cât şi psihic,aşadar,nu renunţaţi la preludiu până când nu simţi că eşti excitată îndeajuns. Pentru asta este necesar să interacţionezi cu prietenul tău,să comunicaţi prin limbajul trupului şi să acordaţi mai multă importanţă gesturilor tandre,deoarece au un rol important în stimularea orgasmului.

Nu-ţi propune să ai orgasm

Atunci când stai cu gândul că vrei să ai orgasm şi te frustrează că nu ajungi mai repede pe culmile plăcerii vei întâmpina mai multe dificultăţi în a atinge orgasmul. Dacă vrei să te simţi bine este necesar să îţi goleşti mintea de toate gândurile care nu sunt constructive. Lasă lucrurile să se întâmple natural şi bucură-te de clipele trăite alături de partener.

Experimentează mai multe poziţii de sex

Până nu încerci mai multe poziţii nu vei şti care este cea mai bună. Dacă vrei să ajungi mai repede la orgasm păstrează aceeaşi poziţiei de la început până la sfărşit,iar în cazul în care vrei să amâni momentul fă exact contrariul.