O partidă de sexreuşită are numeroase beneficii pentru sănătate:îmbunătăţeşte starea de spirit,reduce stresul şi arde caloriile. Atingerea orgasmului depinde de mai mulţi factori:de starea psihică a partenerilor,atmosfera creată,dispoziţie şi dorinţă şi,nu în ultimul rând,de poziţiile sexuale pe care le aleg.

 

Covrig

 

De ce este această poziţie sexualăeste perfectă pe caniculă? Pentru că ea presupune ca ambii parteneri să renunţe la confortul pe care îl asigură patul şi să facă sex pe podeaua rece.

Cum se face:Partenera stă pe-o parte,iar partenerul se află deasupra ei şi stă în genunchi. Femeia îl încalecă cu piciorul stâng,iar el îi înfăşoară piciorul drept în jurul taliei lui. Astfel,penetrarea va fi adâncă.

 

Câinele

 

Această poziţie sexuală poate fi pusă în aplicare pe caniculă,mai ales dacă doriţi o partidă de amor lentă,romantică care să dureze cât mai mult.

Cum se face:Aşază-te în genunchi,sprijinită pe braţe şi mişcă-ţi bazinul din faţă în spate. Partenerul trebuie să stea în spatele tău,tot în genunchi,şi să atingă cu vârful penisului colul uterin,o zonă adesea neglijată. Este bine ca un ventilator să funcţioneze în cameră,ca să vă mai răcorească.

 

Quickie

 

Această poziţie sexuală este potrivită mai ales pentru sexul la duş. Dacă însă nu vreţi să vă udaţi,puneţi-o în practică în faţa instalaţia de aer condiţionat.

Cum se face:Partenera stă aplecată,cu spatele la bărbat. Partenerul o cuprinde de talie. Femeia poate să-şi odihnească mâinile pe genunchi sau pe un perete.

 

Roabă

 

Această poziţie sexuală este foarte confortabilă pentru partener,întrucât el nu trebuie să depună aşa de mult efort ca şi partenera.

Cum se face:Bărbatul trebuie să stea aşezat pe marginea unui scaun sau a patului. Femeia îi stă în poală,cu spatele,şi cu mâinile strijinite de podea. Penetrarea are loc prin spatele partenerei.