Are o consistenţă cremoasă şi este foarte sănătoasă.

Cu goji

Ingrediente:110 g morcovi cuburi,110 g sfeclă roşie cuburi,50 g goji înmuiate în apă 20 de minute şi scurse,30 g migdale sparte,150 ml suc de portocale proaspăt (aproximativ 2 portocale),50 g gheaţă pisată.

Toate ingredientele se pun în blender şi se mixează bine (mai ales morcovii şi sfecla) până se obţine un amestec omogen,de consistenţa unui suc puţin mai gros. Goji se remarcă prin conţinutul crescut de antioxidanţi care protejează organismul de stresul oxidativ,reduce oboseala şi întăreşte capacitatea de protecţie în faţa agenţilor nocivi,scăzând astfel riscul de apariţie a cancerului. Fructele de goji pot fi consumate ca atare,gătite sau uscate (precum stafidele),dar şi sub formă de ceai,sucuri sau băuturi medicinale.

Restul reţetelor de smoothie le găseşti AICI.