Urmăreşte răsăritul

În dimineaţa celei mai lungi zile a anului, profită de moment şi urmăreşte cum răsare soarele. Solstiţiul de vară este o sărbătoare a luminii, a trezirii şi a energiei vibrante, o energie pe care o vei resimţi din plin toată vara. Se spune că energia astrului se poate transmite încă din primul moment în care acesta răsare pe cer, iar oamenii care îi vor urmări evoluţia vor avea noroc din plin.

Activează corpul solar

Suntem cu toţii făcuţi din aceeaşi energie care invadează pământul şi ne transmite tot felul de stări. Prin conectarea cu această energie vibrantă prin meditaţie solară, ne putem trezi corpul solar, acel mecanism de autovindecare ce există la nivel spiritual. Specialiştii susţin că trupurile omeneşti funcţionează exact ca un panou solar, care atrage astrul şi se foloseşte de energia lui pentru a se revitaliza.

Reflectează, oriunde ai fi

Solstiţiul de vară este un prilej ideal de a te reconecta la energia interioară şi de a-ţi pune în ordine gândurile şi ideile. Este timpul să arunci o privire asupra lucrurilor din trecut şi să te gândeşti la ceea ce vrei să realizezi pe viitor. Poţi ţine un jurnal cu idei şi gânduri sau te poţi regăsi prin intermediul unui hobby relaxant.

Petrece mai mult timp de calitate

În ziua solstiţiului, încearcă să uiţi de griji şi responsabilităţi şi axează-te pe relaţiile interpersonale. Comunică mai mult cu familia şi apropiaţii şi încearcă să îţi măreşti gradul de empatie. Soarele este o forţă care îţi dă viaţă şi te ajută să fii mai bun, prin urmare, ai toate şansele să înţelegi mai bine lumea din jurul tău şi să o apreciezi aşa cum se cuvine.

Sursă foto: www.pixabay.com