Atâta timp cât viata ta sexuală este satisfăcătoare,din punct de vedere fizic,emoţional şi psihologic,iar relaţia voastră este una sănătoasă,atunci “obişnuit” este absolut minunat. Multe cupluri perfect fericite şi mulţumite nu se angajeze în mai mult de trei poziţii sexuale. Nu fac sex în aer liber pe capota maşinii,nu îşi fac masaj cu ciocolată pe care apoi să o mănânce unul de pe corpul celuilalt şi nu fac sex în trei. Nu că ar fi ceva în neregulă cu oricare dintre astea.

E drept că varietatea este parte integrantă a unei vieţi sexuală picante,interesante şi intrigante. Dar şi schimbările mici pot transforma o viaţă sexuală cufundată în plictiseală şi rutină.

1. Un prim sfat pentru o relatie sexuala minunata este relaxarea

Timpul este preţios şi de multe ori poţi simţi că nu îţi ajung orele pentru a te ocupa şi de viaţa sexuală. Deci,încearcă să îţi reprioritizezi opţiunile şi acordă mai mult timp vieţii intime. Aprinde câteva lumânări în casă,atunci când ştii că partenerul se întoarce de la serviciu,pentru a semnala o stare de spirit senzuală. Rupe rutina şi bucură-te de preludiu cât de mult posibil.

2. Cere exact ceea ce vrei

Dacă eşti sinceră,fie că te exprimi cochet sau murdar,vei introduce un aer sexy între voi doi,iar partenerul tău va fi plăcut surprins să te vadă gata să îi comunici exact ceea ce vrei. Arată-i partenerului exact ceea ce îţi place şi ce nu atunci când sunteţi în momentele voastre intime. Uneori nu e absolut nimic în neregulă cu viaţa sexualăa unui cuplu,cu excepţia frecvenţei actului în sine sau a faptului că o persoană simte că numai ea ia iniţiativa. 

3. Un alt sfat pentru o relatie sexuala minu7nata este sa fii generoasă şi surprinzătoare

Nu trebuie să faci mari nebunii. Poţi încerca ceva nou,uşor,cum ar fi o nouă modalitate de a atinge,de a mângâia sau a săruta. Asta îi va arăta partenerului că,deşi vă cunoaşteţi foarte bine,încă îl poţi surprinde plăcutşi puteţi încerca ceva diferit împreună. Oferă-i un masaj,sărută-l pe spate,de la umeri în jos. Nu te duce direct la zonele erogene. 

4. Cumpără-ţi o lenjerie sexy

Lenjeria nu este inutilă atunci când vine vorba de sex. Nu este doar o piesă vestimentară trecută cu vederea. Există un motiv pentru care este atât de apreciată şi de scumpă. Cumpăr-o,poart-o şi lasă-te admirată!