Hainele nu trebuie modificate

Este important să-ţi cumperi hainele care-ţi vin perfect pe corp. Cu o rochie albă,peste care-ţi iei un trenci subţire şi o perehe de cizme cu toc,obţii o ţinută casual,confortabilă şi potrivită pentru sezonul cald.

Citeşte şi:Cum să porţi rochia-cămaşă cu pantaloni

Nu cumpăra niciodată haine cu două numere mai mici sau mai mari decât porţi

Multe femei îşi cumpără haine mai mici decât mărimea actuală pentru viitor,dar care nu le aduc niciun beneficiu. Chiar dacă urmezi o dietă,nu trebuie să începi să-ţi achiziţionezi cât mai multe hainede mărimi mai mici doar pentru că speri ca peste ceva timp o să le porţi. Cel mai bine este să adopţi acelaşi stil vestimentar.

Este important să ştii care sunt hainele care-ţi plac şi cele care nu-ţi plac

Cheia pentru găsirea stilului personal este să-ţi dai seama care sunt articolele vestimentare în care te simţi confortabilă şi încrezătoare,dar la fel de important este să ştii care sunt modelele de haine care nu-ţi plac. Acest lucru va face diferenţa între o ţinută plăcută vederii şi una care deranjează vizual.

Citeşte şi:Pantalonii culottes:articolul vestimentar modest,dar elegant

Ai încredere în stilul vestimentar personal

Există atât de multe tendinţe şi atât de multe articole vestimentare,încât îţi este greu să-ţi stabileşti un stil vestimentarpersonal. Cu toate acestea,stilul personal adevărat este cel care arată minunat pentru lumea exterioară,dar care face ca purtătorul să se simtă la fel de bine şi în interior.

„Dacă sunteţi încrezătoare în stilul personal,veţi fi frumoase indiferent de ceea ce purtaţi",spune stilistul Stephen Hernandez.

Credite foto:www.glamradar.com;www.popsugar.com