Sucuri care stimulează şi întăreşte sistemul imunitar

Ai nevoie de două mere,o mână de frunze proaspete de spanac,o felie de castravete,o felie de lămâie,o jumătate de ţelină mică,un sfert de ananas proaspăt,un sfert de avocado şi cuburi de gheaţă.

Amesteci bine toate ingredientele într-un blender şi bei sucul proaspăt,în decursul unei ore. Acesta este bogat în potasiu,vitamina C şi fier,substanţe care contribuie la stimularea sistemului imunitar şi la întărirea lui.

În plus,nutrimenţii din acest sucrefac numărul de celule roşii din sânge şi asigură o cantitate importantă de proteine şi de zaharuri naturale,care ajută celulele albe să combată infecţiile şi virusurile.

Sucuri care reduc colesterolul „rău“

Ai nevoie de patru morcovi,două linguri de frunze uscate şi mărunţite de mentă şi o jumătate de linguriţă de praf de spirulină.

Poţi bea acest suc,dacă ai probleme cu nivelul de colesterol „rău“. Ingredientele din amestec curăţă ficatul de toxine,ajută digestia,iar betacarotenul din compoziţie este un puternic antioxidant care previne şi luptă împotriva dezvoltării celulelor canceroase.
 

Sucuri care detoxifică întregul organism

Ai nevoie de două mere,un sfert de castravete,o ţelină mică,o mână de frunze proaspete de spanac,o mână de frunze de mărar,pătrunjel şi măcriş şi cuburi de gheaţă.

Acest suc este benefic pentru sănătate,pentru că elimină toxinele din corp şi uşurează tranzitul intestinal. De asemenea,echilibrează nivelul de aciditate din intestine.

Gustul s-ar putea să nu fie prea grozav,ţinând cont că sucul e compus din ingrediente verzi,dar garantăm pentru efectele pozitive pentru sănătate.


Sucuri care intăresc sistemul osos

Ai nevoie de un măr,un sfert de ananas,un sfert de banană,200 de grame de iaurt-dacă ai adoptat o dietă vegată poţi folosi lapte de soia-şi o jumătate de linguriţă de pulbere de spirulină.

Suculreprezintă o sursă excelentă de fier,unul din minerale esenţiale pentru activitatea organismului. Din păcate,cei mai mulţi dintre noi suferim de deficienţă de fier.

Vestea bună este că se absoarbe rapid din fructe şi legume,aşa că ne rămâne doar să consumăm alimente bogate în fier. Acesta ajută la întărirea firului de păr şi a unghiilor şi contribuie la creşterea puterii de concentrare.

Sucul este bogat şi în calciu,care ajută la întărirea danturii şi a sistemului osos.