Atunci când vrei să faci o schimbare de look,primul lucru la care te gândeşti este tăierea din lungime a părului sau sa-i dai o altă formă. Dar dacă nu vrei să-l tai,atunci îi poţi schimba culoarea.

În acest anotimp se poartă următoarele tendinţe de culori de păr:

Blondul beige

Blondul beige este doar una dintre multele nuanţe posibile de blond. Este ideal pentru cele care deja au părul deschis la culoare natural,cum sunt castaniu sau blond pal. Femeile care sunt brunete şi şatene trebuie să se decoloreze înainte de a aplica vopseaua.

În plus,arată foarte bine dacă este realizat cu un proces de iluminare ombre sau sombre. Este cel mai bun mod de-a obţine culoarea potrivită ţie. Şi,pentru a atinge contrast,foloseşte culoareanaturală.

Arămiu

Arămiu este culoarea perfectă pentru toamnă,plus că este nuanţa cu care mereu vei atrage atenţia. Şi,pentru că există mai multe variante ale acestei culori,de la arămiu închis,intens la arămiu deschis,alege nuanţa potrivită pentru tine,care va fi avantajată de tonul pielii şi care va da viaţă părului. De asemenea,este o nuanţă destul de pretenţioasă,şi trebuie să ştii cum s-o îngrijeşti.

Tendinţe de culori de păr - Ce este Bronde

Vopseaua de păr bronde este o combinaţie între blond şi brunet care curg împreună. În partea de sus a părului nuanţa va fi mai închisă,şi coborând spre vârfuri va fi mai deschisă,ducând spre blond. Femeile care au părul brunet pot obţine această tendinţă prin vopsirea vârfurilor blonde,în timp ce blondele îţi vopsesc partea de sus cu o nuanţă mai închisă.

Tendinţe de culori de păr - Ciocolatiu

Una dintre cele mai populare nuanţe de vopsea de păr din această toamnă este ciocolatiul. Este cea care-i dă luciu părului şi îl va lăsa mătăsos. În plus,dacă alegi această nuanţă te bucuri de un avantaj aparte. Părul devine mai strălucitor după prima spălare şi are mai mult volum. Cu siguranţă va fi culoarea pe care o vei iubi.

Credite foto: www.fashionsy.com