Beneficiile masajului pentru piele şi corp

 

Îndepărtează celulele moarte;

Hidratează pielea;

Uleiurile folosite ţin la distanţă ridurile;

Alungă stările de nelinişte şi stresul.

 

Masajul Abhaynagam

 

Acest tip de masaj te scapă de durerile de corp şi îmbunătăţeşte circulaţia sângelui. Abhaynagm este un masaj ayurvedic tradiţional. Pentru acest tip de masaj uleiurile sunt selectate în funcţie de pielea,constiutuţia corpului şi starea vremii. Uleiul elimină uscăciunea pielii şi o hidratează în profunzime.

 

Masajul Shirodhara

 

Acest tratament este cel mai bun pentru lubrifierea şi hidratarea părului. Acest tratament presupune masarea cu ulei a capului. Uleiul utilizat este selectat în funcţie de ce anume se doreşte a se obţine în urma terapiei. Acest masaj te relaxează,îţi dă un sentiment de bine,reduce tensiunea arterială,insomnia şi diverse alte probleme psihosomatice.

 

Masajul Pizhhichill

 

Una dintre terapiile cele mai luxoase cu ulei în masajul ayurvedic tradiţional este pizhhichill,conisderat o adevărată baie regală cu uleiuri speciale. În această terapie sunt antrenaţi 5 terapeuţi,care folosesc 5 litri de ulei. Această terapie lasă pielea suplă şi hidratată. Un adevărat răsfăţ pentru piele!

 

Terapia Marma

 

Specialiştii spun că aceasta cea mai bună terapie în problemele emoţionale ale femeilor. Terapia ajută la curăţarea organismului prin îndepărtarea celulelor moarte şi a dezechilibrelor hormonale. În acest masaj sunt folosite uleiuri din plante,în general,esenţiale. Terapia Marma este una dintre cele mai bune terapii pentru femeile gravide şi cele aflate la menopauză.