Iată care sunt aceste tratamente:

1. Zaţul de la cafea

Cafeina dilatează vasele de sânge care înăspreşte ţesuturile exterioare ale pielii. Aplicat pe piele,va permite elberarea toxinelor şi va metaboliza grăsimea. Freacă zona cu probleme cu zaţul de la cafea,uscat,apoi masează cu ulei de migdale sau orice ulei preferi,şi vei vedea rezultatele. 

2. Baie cu alge marine

Talasoterapia este un tratament francez de îngrijire a pielii care implică aplicarea de apă caldă şi alge marine la nivelul pielii,fie sub forma uneibăisau a unei " folii". Algele marine au un volum mare de iod,care creşte funcţia tiroidiană şi circulaţia locală a fluxului de sânge pentru a minimiza celulita.

3. Gelatina

Gelatina care nu conţine zahăr are o mulţime de beneficii asupra sănătăţii şi corpului,dar e incredibil de eficientă în creşterea producţiei de colagen. Gelatina pulbere poate fi găsită la orice magazin de produse alimentare de sănătate şi cele mai multe magazine alimentare,doar se amesteca în băutura preferată o dată pe zi pentru a contracara deficitul de colagen,care este parţial de vină pentru apariţia celulitei. Şi da,şi jeleul este bun.

4. Castraveţii

Motive în plus pentru a iubi castraveţii. Sunt hidratanţi şi bogaţi în vitamine. Aplicarea de felii direct pe piele permit fitochimicalor din castraveţisă strângă colagen pentru un ten ferm. Acest lucru poate duce la o reducere aproape intantanee a aspectului de celulită.