Cum să porţi fusta creion la muncă

Dacă ai nevoie de o ţinută simplă şi corectă, optează pentru stratificare. Poartă o bluză cu imprimeu, care să te scoată din anonimat, alege un cardigan sau un sacou şi termină cu câteva brăţări sau cu un colier masiv. Tocurile medii sunt opţiunea cea mai potrivită.

Fusta creion poate fi purtată fără probleme şi după serviciu

Ieşi la masă sau la film cu prietenii sau împreună cu colegii tăi? Poţi părea elegantă, dar şi distractivă, în acelaşi timp, cu ajutorul unei fuste creion negre, asortată cu o cămaşă feminină. Încearcă una din mătase, dacă vrei să adopţi un aer mai sofisticat. Alege balerini comozi, dacă urmează să stai mult în picioare.

Sugestii pentru cum să porţi fusta creion în weekend

Dacă mergi la cumpărături sau eşti invitată la nişte rude la masă, poartă fusta creion cu o bluză din flanel, băgată în interiorul acesteia. Materialul relaxat al bluzei va da un aer mai cald fustei tale.  

Fusta creion este ideală la o întâlnire

Dacă vrei să-l impresionezi pe cel cu care ai întâlnire, alege o fustă sexy (de exemplu, neagră cu fermoar la vedere). Poartă un top diafan, care să contrasteze cu fusta şi un colier frumos, care să-i ia ochii. Nu arăta prea multă piele.

 


Citeşte şi:

Cum îţi cureţi încălţările de iarnă

Ponturi esenţiale pentru machiajul de iarnă