Aşa cum ne-a obişnuit de 11 ediţii încoace, Dichisar este mult mai mult decât un târg: este un weekend relaxat petrecut între prieteni, alături de care te bucuri de fun, food şi shopping alternativ. Muzica este aleasă pe sprânceană, iar bunătăţile te tentează la fiecare pas.

Mai multe detalii pe evenimentul Facebook

https://www.facebook.com/events/415951298863883/

Peste 90 dintre cei mai iscusiţi creatori români

Ediţia Dichisar de Mărţişor a ridicat ştacheta pentru târgurile de profil, reunind sub acelaşi acoperiş un număr record de tineri artişti români aşa că nici #maiDichisar nu se putea lăsa mai prejos: peste 90 de artizani talentaţi aşteaptă cu drag şi emoţii să îşi facă cunoscute creaţiile către întreaga comunitate. Join the fun şi hai să îi primim cum se cuvine! 

Brunch & Coffee de weekend cu toţi prietenii  

Dacă e weekend, alarma e oprită şi ai dat skip la micul dejun, nu-i nimic. #maiDichisar te aşteapta cu un brunch de zile mari oferit de Trofic, iar Origo prepara cafea de specialitate pe care o poţi savura în tihnă alături de prieteni şi alţi iubitori de creativitate 100% românească. 

Tarte decadente, ciocolată ca-n filme şi alte delicii fără ruşine  

Ca şi cum dieta nu ne este suficient testată, la #maiDichisar te poţi înfrupta din bunătăţi pe tot parcursul weekendului. Asta desigur, ca să ai energie pentru shopping :) 

Participa pe Facebook pentru a afla noutati 

https://www.facebook.com/events/415951298863883/


Despre seria de evenimente #Dichisar

Evenimentele #Dichisar sunt showcase-uri periodice de creaţie românească. Organizate de Breslo.ro în spirit urban şi alternativ, sunt create pentru a da publicului iubitor de frumos ocazia de a-şi cunoaşte creatorii preferaţi într-un loc fun şi relaxat. #Dichisar este construit în jurul unui număr limitat de designeri tineri foarte atent selecţionaţi + activităţi extra din zona beauty&lifestyle. Începând din 2018, este cel mai mare târg de design şi handmade din România, găzduind creaţiile a peste 90 de creatori la fiecare ediţie.

Despre organizatori – Breslo.ro 

Breslo.ro este cea mai mare comunitate creativă din România. Cu 200 000 de membri iubitori de design românesc, platforma Breslo.ro este locul de întâlnire al tuturor celor ce vor să vandă online sau să cumpere produse unicat, lucrate manual. În 10 ani de activitate, Breslo.ro a adunat peste 1 800 000 de creaţii originale şi materiale art&hobby, câştigându-şi locul ca ambasador al handmade-ului autohton.

Cu sprijinul 

Magic FM Romania, Unica.ro, Revista AVANTAJE, Revista BABY

Şi suportul media  

Wall Street, The ONE, DivaHair.ro, Karena, Kudika.ro, Garbo.ro, Metropotam, Modernism Punct Ro, Orasul Meu, 9AM.ro, IQads, SMARK, VinSiEu.ro - Evenimente din Romania, getlokal.ro, FEMEI IN AFACERI, Click Pentru Femei, Qbebe, Clopotel.ro, SuntParinte.ro, UrbanKid.ro, Copilul.ro, Centrul de Parenting, Zile si Nopti.