Seminţele de in

Datorită faptului că atunci când intră în contact cu apa  se umflă,  seminţele de in îţi oferă o senzaţie de saţietate de lungă durată. Astfel,vei mânca mai rar şi vei slăbi mai uşor. Sunt o sursă importantă de omega-3,o grăsime care accelerează arderea grăsimilor şi te ajută să-ţi menţii inima sănătoasă. Pot fi adăugate în supă,în fulgii de ovăz de la micul dejun,în sucuri de fructe sau presărate peste unt.

Ceaiul verde

Este plin de antioxidanţi,fiind băutura cea mai recomandată în timpul dietelor. Are capacitatea de a accelera metabolismul şi astfel vei scădea mai repede în greutate. Pentru rezultate vizibile este indicat să bei 1-2 litri în fiecare zi.

Scorţişoara

Probabil că-ţi este greu să refuzi o plăcintă de mere cu scorţişoară,însă dacă o consumi sub formă de ceai,vei avea o talie de viespe. Aceasta stimulează producerea de insulină,care reduce nivelul zahărului din sânge. Momentul cel mai bun al zilei când ar trebui să-l bei este dimineaţa,cu o jumătate de oră înainte de masă.


Citeşte şi:

Trucuri ca să-ţi învingi poftele alimentare

3 alimente care îndepărtează durerile


Piperul negru

Conform unor studii recente,piperul împiedică formarea de celule grase şi le distruge pe cele deja existente. Este potrivit atât pentru mâncărurile gătite,cât şi pentru salate,dar ai grijă să-l adaugi către sfârşitul preparării pentru a nu-şi pierde proprietăţile.

Turmericul

Acest condiment indian reduce riscul de apariţie al diabetului,accelerând în acelaşi timp arderea caloriilor. Poate fi consumat în mâncăruri gătite,dar şi sub formă de ceai. La un litru de apă se pune o linguriţă de turmeric şi se fierbe timp de 10 minute. Se strecoară şi se bea rece.