Căpşuni

Toată lumea ştie că roşul înseamnă pasiune,iar culoarea vie din aceste fructe te îndeamnă să petreci clipe romantice cu partenerul tău. Poţi încerca o porţie de căpşuni cu frişcă,deoarece sunt o sursă excelentă de acid folic şi vitamina B,care contribuie la creşterea libidoului.

Citrice

Nu contează dacă optezi pentru lămâi,portocale sau grefe,deoarece oricare dintre aceste fructe sunt pline de antioxidanţi precum vitamina C şi acizi folici. Aceştia din urmă nu trebuie să lipsească din dieta bărbaţilor dacă îşi doresc să aibă un sistem reproducător sănătos.

Peşte

Deşi fructele de mare sunt cunoscute ca  fiind afrodiziace eficiente,nici peştele nu trebuie neglijat. Uleiul de peşte este recomandat celor care îşi doresc o inimă sănătoasă,iar doamnele şi domnişoarele îl pot consuma întrucât nu trebuie să-şi facă griji în privinţa siluetei.

Avocado

Este recomandat în special bărbaţilor,deoarece s-a constatat că are un conţinut bogat în grăsimi nesaturate,ceea ce ajută la buna funcţionare a inimii şi a sistemului circulator. Prepară o salată de pui la grătar cu avocado sau o friptură cu spanac şi avocado şi pregăteşte-te pentru o noapte fiebinte.

Alune

Ele sunt doar un stimulent sexual eficient,ci îmbunătăţesc şi fertilitatea. Sunt pline de nutrienţi şi minerale cum ar fi zinc şi seleniu cu un rol important în menţinerea sănătăţii sexuale şi a celei reproductive. Zincul creşte dorinţa sexuală pentru ca tu să ai nopţi pline de pasiune.

Citeşte şi:

5 condimente care-l fac să te dorească

Ce ingrediente foloseşti în bucătăria dragostei