Gulii şi spanac

Acestea ajută la menţinerea fermităţii pielii,datorită faptului că conţin fitonutrienţi care oferă o protecţie suplimentară contra arsurilor solare. Spanacul este deosebit de bun,deoarece este bogat în substanţe nutritive,beta-caroten şi luteină,care s-a dovedit că îmbunătăţesc elasticitatea pielii. 

Sfat: Încearcăi să mănânciaproximativ 3 ceşti de frunze verzi pe săptămână. Cele două sunt chiar mai gustoase amestecate într-o salată răcoroasă.

Nuci şi fistic

Nucile şi fisticul sunt surse bogate de vitamina B şi E care ajută la protejarea împotriva deteriorării celulare. Vitamina E este un antioxidant puternic care luptă contra radicalilor liberi şi previne îmbătrânirea prematură a pielii,în timp ce vitamina B oferă pielii o strălucire sănătoasă,naturală. 

Sfat: Combină nucile cu carbohidraţi sănătoşi,cum ar fi fructele,pentru a ajuta digestia lentă şi descompunerea zahărului.  

Struguri şi citrice

Strugurii sunt bogaţi în antioxidanţi care te ajută să te menţii tânără,precum şi în fibre şi nutrienţi care au rol de a elimina toxinele înainte ca acestea să provoace erupţii. Citricele sunt surse importante de vitamina C,un antioxidant puternic care stimulează,de asemenea,producţia de colagen pentru o piele suplă şi sănătoasă. 

Sfat: Gândeşte-te la o salată de citrice proaspete şi struguri ca la un tratament de înfrumuseţare delicios,pe care nu trebuie decât să îl mănânci!

Mere

Ca şi citricele,merele sunt,de asemenea,importante pentru producţia de colagen,având multă vitamina C. De asemenea,aceste fructe autohtone ajută la producţia de melanină,pigmentul brun-negru de la nivelul pielii care funcţionează ca un protector natural contra razelor soarelui.

Sfat: Adaugă un măr tocat la salata de fructe ori legume sau în iaurtul degresat.

Lapte de migdale

Acest lapte este foarte bun pentru pielea ta,deoarece conţine minerale,care ajută la protejarea pielii de razele UV.   

Sfat: Înlocuieşte laptele de vacă cu cel de migdale şi adaugă-l la cereale sau amestecă cu fructe congelate şi fă un smoothiedelicios.