Obsedat de control

Acest bărbat domină şi vrea să-ţi arate că numai el ia deciziile cele mai bune atunci când vine vorba de relaţia voastră. De la alegerea restaurantului unde să mâncaţi şi ce film să vizionaţi,până la a decide cu cine ar trebui să te vezi în oraş. Alături de o astfel de persoanăte vei întreba mereu dacă tu exişti cu adevărat pentru el.

Te compară cu fosta prietenă

Încerci de fiecare dată să-i fii alături,indiferet dacă este bucuros sau dacă are o problemă. În felul acesta vrei să-i demonstrezi că eşti o bună şi înţelegătoare prietenă. Chiar şi aşa,el nu este niciodată mulţumit de eforturile pe care tu le faci şi te compară mereu cu fosta prietenă.

Se plânge de tine

De fiecare dată când faci ceva îţi reproşează că nu ai făcut acel lucru bine. Mai mult decât atât,te consideră vinovată de toate lucrurile pe care le-ai făcut până acum. Toate acestea te vor face să-ţi pierzi respectul şi încrederea în tine.


Citeşte şi:

Ce nu suportă bărbaţii la femei

Cum să cucereşti un bărbat în 5 minute


Prea gelos

O urăşte pe prietena ta cea mai bună din ziua în care a cunoscut-o şi încearcă,prin diferite metode,să distrugă relaţia pe care tu o ai cu ea. Acest bărbat vrea să-i acorzi atenţie numai lui şi să renunţi la prietenele tale. În felul acesta,ajungi uneori să-ţi minţi cea mai bună prietenă,de fiecare dată când trebuie să te întâlneşti cu iubitul tău.

Este perfecţionist

Are numeroase criterii în care tu trebuie să te încadrezi. Trebuie să ştii să găteşti,să ai o anumită greutate,să fii senzuală sau să vorbeşti cât mai multe limbi străine. Cu el lângă tine,totul este calculat. Acest bărbat nu se adaptează schimbărilor şi mereu vei fi supusă unor standarde predeterminate.