Apă aromatizată

Este important ca organismul să fie bine hidratat atunci când vrei să scapi de grăsimea în exces. Apa ajută la eliminearea toxinelor,ajută arderile la nivel celular,împiedică retenţia de fluide,creşte senzaţia de saţietate – ceea ce te face să mănânci mai puţin. Dar,dacă nu-ţi place să bei apă simplă,aromatizeaz-o cu zeamă de citrice,cu felii de castravete,cu ierburi aromate (busuioc,mentă).

 

Băuturi care topesc grăsimea abdominală cu smoothie de pepene roşu

 

Reţeta e simplă:miez de pepene roşu şi un blender. Nu adăuga zahăr! Obţii astfel o băutură cu puţine calorii,delicioasă,care îţi împrospătează şi hidratează organismul. Pepenele roşu conţine multă apă,dar şi licopen,colorantul natural roşu,cu efect anticancerigen. Mai conţine şi un aminoacid numit arginină,care susţine funcţiile hepatice şi cardiovasculare.

 

Ceai rece de mentă

 

Ceaiul de mentă ajută organismul să ardă mai multe calorii,şi accelerează digestia. Pentru eficienţă sporită,amestecă ceaiul de mentă cu puţin ceai verde.

 

 

Băuturi care topesc grăsimea abdominală cu frape de ananas

 

„Topeşte” cu ajutorul unui blender câteva felii de ananas,bine coapte-şi vei obţine o băutură delicioasă,care conţine compuşi ce stimulează metabolismul şi arderile,uşurând digestia. Adaugă în băutură şi o lingură de seminţe de in,pentru efect sporit.

 

Shake cu ciocolată neagră

 

Prepară o băutură delicioasă pe bază de ciocolată neagră – care ajută să slăbeşti pentru că scade apetitul şi îndepărtează poftele culinare. Totuşi,un pahar de shake îţi aduce un total de 400 de calorii. Consumă-l la micul dejun – îţi va tăia pofta de mâncare pentru ore întregi.