Iar dacă iei în calcul şi oferta de pariuri online Betfair,  cu bonusurile disponibile, avantajele nu pot fi trecute cu vederea.

Care sunt cele mai bune ponturi pentru pariuri sportive?

Fie că vorbim despre o profesie, fie de o pasiune sau despre o activitate recreativă, orice domeniu are trucurile şi bunele lui practici pentru a te ajuta să progresezi şi să obţii rezultate mai bune. Cei care iubesc sportul şi obişnuiesc să parieze din când în când, caută mereu sfaturi şi recomandări pentru a-şi îmbunătăţi rezultate.

Iată care sunt în opinia noastră cele mai bune ponturi:

1. Pariază pentru sporturi la care te pricepi

Orice ponturi ai primi online sau de la băieţii cu care te întâlneşti la casa de pariuri, nu te băga acolo unde nu te pricepi. Sau, informează-te şi află mai multe despre sportul care ţi se pare tentant şi abia apoi treci la acţiune.

2. Învaţă de la persoane cu experienţă şi recunoscute

Internetul şi viaţa îţi pot aduce în cale persoane care îţi dau impresia ca ştiu perfect despre ce vorbesc, deşi nu este nici pe departe aşa. Deşi domeniul pariurilor sportive implică multe calcule, experienţa nu se câştigă ca în matematică. De aceea apelează la surse cât mai sigure, unde cei care vorbesc despre meciuri şi cote sunt recunoscuţi ca fiind jucători experimentaţi.

3. Evită capcanele ponturilor sigure

În orice meci, oricât de bun ar fi un sportiv sau o echipă, posibilitatea ca soarta să se schimbe în favoarea sportivului sau echipei cotate cu mai puţine şanse este la fel de mare. Astfel domeniul este mai degrabă unul în care înveţi din erori, decât unul cu în care rezultatele bune se construiesc pe achiziţii pozitive constante.

4. Joacă întotdeauna pe mâna ta

Cea mai sigură judecată, pe care ţi-o poţi asuma pe deplin, este judecata proprie. Este bine să cauţi informaţii bune şi sfaturi avizate, dar nu uita că banii pe care îi pui în joc sunt munca ta. Fă-ţi singur calculele şi nu prelua niciodată pronosticuri în care nu crezi sau pentru care nu deţii minimum de  informaţii.

5. Joacă doar ceea ce poţi pierde

Pariurile sportive sunt o îmbinare interesantă între pasiune, distracţie şi adrenalină. Partea financiară ar trebui să fie întotdeauna trecută în plan secund. De aceea nu paria excesiv pe favoriţi şi joacă întotdeauna banii pe care poţi să-i pierzi fără prea mari regrete.

Un loc unde gasesc cele mai bune ponturi pariuri este cel de la casa de pariuri sau de pe platforma pe care o utilizez cel mai des. Rata de încredere, ceva mai ridicată este justificată. Ai mult mai mai  multe  motive pentru a asculta sfaturile şi a verifica veridicitatea informaţiilor.

Nu uita ca pentru siguranţă este bine să pariezi mereu cu responsabilitate, doar dacă ai peste 18 ani şi doar pe platforme licenţiate. Ponturile oferite în astfel de locuri au altă greutate.