Să-I rezolvi toate problemele

Chiar dacă partenerul tău are probleme financiare sau de serviciu,asta nu înseamnă că trebuie să-l salvezi de toate neplăcerile. În acest fel,vei avea lângă tine un bărbat indecis şi neajutorat căruia îi va fi frică să îşi asume responsabilităţile. Nu te poţi ocupa de toate nemulţumirile lui.

Să renunţi la prieteni şi carieră

Doar pentru că ţi-ai găsit marea dragoste,asta nu înseamnă că trebuie să-i uiţi pe oamenii care ţi-au fost alături ani de zile sau să faci compromisuri profesionale. Dacă vei renunţa la celelalte aspecte importante din viaţa ta pentru a te concentra strict perelaţiacu iubitul tău,există riscul ca mai târziu el să-şi piardă interesul faţă de tine. Cu cât vei avea o viaţă socială activă,cu atât el te va aprecia mai mult.

Să-i faci cadouri scumpe

Este frumos să vă faceţi cadouri reciproc,dar cel mai bine ar fi să fie de aceeaşi valoare. Îl vei face să se simtă ciudat şi orgoliul său va fi afectat dacă îi vei dărui lucruri materiale scumpe pe care el nu şi le poate permite.

Cireşte şi:Lucrurile de netolerat într-o relaţie

Să-ţi schimbi înfăţişarea

Este firesc ca orice femeie să-şi dorească să arate perfect pentru bărbatul pe care îl iubeşte. Dar dacă iubitultău îţi cere să faci schimbări radicale de look,înseamnă că nu te apreciază cu adevărat. Pe de altă parte,în cazul în care îţi sugerează o schimbare pe care ai putea să o accepţi uşor,nu-l refuza doar ca să nu-i faci pe plac. Acest lucru poate face ca legătura dintre voi să fie mai strânsă.

Să fii umărul pe care plânge

Spre deosebire de femei,bărbaţii nu se îndrăgostesc de fetele care îi compătimesc. Dacă eşti alături de el emoţional şi spiritual,asta nu înseamnă că relaţia voastră va deveni mai putenică. O femeie înţeleaptă îl sprijină şi îl inspiră pe partenerul ei pentru a-şi atinge obiectivele. Acesta este unul dintre secretele unei relaţii fericite şi de durată.

Citeşte şi:Comunicarea. Trucul pentru o relaţie de durată