Eşti inovativă

Doar când priveşti patul sau fotoliul şi deja îţi vin în minte tot felul de fantezii sexuale. Ei bine,înseamnă că partenerul tău nu se plictiseşte niciodată cu tine. Faptul că eşti dispusă să încerci ceva nou şi ai imaginaţie în ceea ce priveşte viaţa ta sexuală este un bun indiciu că sexul nu este niciodată un subiect tabu pentru tine.

Te gândeşti la sex...des

Contrar aşteptărilor,nu doar bărbaţilor le fuge mintea la sex de mai multe ori pe zi,ci şi femeilor. Dacă doar gândul la partenerul tău te excită,înseamnă că dorinţa pentru el este puternică şi că nu te vei da înlături de la nimic pentru a-l satisface,aşa cum el poate să te aducă în al nouă-lea cer.


Citeşte şi:

Cele mai potrivite momente pentru sex

Poziţii sexuale pentru gravide


Ai incercat aproape orice este nou

Nu poţi să spui că eşti bună la pat dacă nu experimentezi. Nu înseamnă că-ţi şi plăcea şi că vei pune tot în practică,dar doar disponibilitatea ta va face ca relaţia voastră să iasă din tipare. Rutina poate fi bună,dar dacă devine un obicei,taie orice chef de sex.

Ai încredere în tine

Gândeşte-te la cea mai bună partidă de sex de care ai avut parte până acum. Pun pariu că atunci nu te-ai gândit la imperfecţiunile corpului sau ce va crede el despre tine. Ai fost dezinhibată şi dispusă la orice,iar în final ai avut parte de o momente de neuitat.

Eşti gălăgioasă

Faptul că nu te poţi abţine să-ţi exprimi plăcerea poate fi un plus pentru tine în ochii bărbaţilor. Ei adoră femeile lipsite de inhibiiţii,iar modul în care reacţionezi în timpul partidelor de sex este un semn că reuşesc să te ducă pe culmile plăcerii.