E firesc să vrei să te uiţi la filme atunci când ai rămas singură,pentru a umple orele lungi,mizerabile. Totuşi,tocmai în acest moment,contează foarte mult să faci nişte alegeri înţelepte. Iată care sunt cele mai neinspirate alegeri pe care le-ai putea face după o despărţire. Nu uita că ai fost avertizată...

500 days of summer

Aşa cum pare şi din titlu,aceasta este o poveste despre dragoste, nu o poveste de dragoste. Dacă te-ai gândit vreodată că a iubi pe cineva şi a avea o mulţime de lucruri în comun cu acea persoană este o reţetă pentru fericire-filmul va sparge acest mit! Uneori,  dragostea vieţii tale poate fi undeva departe,trece peste tine şi trăieşte fericită cu altcineva... Nu asta este tema de reflecţie la care visezi,mai ales după o despărţire.

Eternal Sunshine of the Spotless Mind

Unul dintre cele mai dureroase aspecte după o despărţire,este faptul că creierul tău este plin cu o grămadă de amintiri cu acel cineva care nu mai face parte din viaţa ta. Dar dacă ai putea şterge toate amintirile din el,pentru a scăpa de durere,ai face-o? Aceasta este premisa de la care pleacă lungmetrajul,deosebit în mai multe feluri. Dar întrebarea este prea dificilă,pentru a contempla în timp ce încă mai faci eforturi să înţelegi ce nu a mers între tine şi fostul. Salvează-l pentru mai târziu.

Blue Valentine

Taie-l de pe listă! Garantat va face chiar şi cuplurile cele mai sudate să se simtă deprimate timp de săptămâni.

The break-up

Pentru un film despre o relaţie destrămată,aceasta este destul de amuzant. Vince Vaughn şi Jennifer Aniston joacă rolurile unui cuplu strălucit,care tocmai s-a separat, dar adevărul este că,la bază,filmul este destul de deprimant. Mai ales că finalul s-ar putea să nu fie cel pe care-l aştepţi. Trece-l pe lista de aşteptare.

The notebook

Ryan Gosling în rolul principal reprezintă un plus,dar filmul te va face să plângimai mult decât probabil ai făcut-o deja,din clipa în care fostul şi-a strâns bagajele.