5 for Beauty este un eveniment de 3 zile, în care participantele pot deprinde sau îşi pot dezvolta capacităţile în arta machiajului, descoperind tehnicile şi etapele celor mai importante tipuri de machiaj precum machiaj natural, pin-up make-up, smoky eyes, bronze make-up sau machiajul de mireasă.

“Încă de la înfiinţare scopul nostru, ca şcoala de machiaj, a fost să creăm o comunitate de femei bine informată, cu bune abilităţi în arta construirii oricărui tip de machiaj, care să le ajute să fie mai frumoase şi mai încrezătoare în ele şi în abilităţile lor. Workshop-ul se adresează atât femeilor ce doresc să înveţe să se machieze cât şi celor ce doresc să îşi dezvolte abilităţile în machiaj, programa fiind concepută astfel încât fiecare participantă să poată învăţa totul de la zero” spune Alina Brăilescu.

Pe lângă iniţiativa educaţională pe care acest eveniment o are, echipa ABAcademy, îşi doreşte să recompenseze comunitatea de femei prin intermediul căreia a crescut şi a ajuns unul dintre principalii furnizori de cursuri de machiaj din ţară, oferind gratuit 25% dintre locurile disponibile femeilor care au avut de suferit de pe urma abuzurilor şi violenţei domestice.

“Succesul şcolii noastre de machiaj îl datorăm comunităţii feminine, care a ales să urmeze cursurile de machiaj. Ne dorim să o răsplătim implicându-ne în rezolvarea unor probleme cu care o parte dintre ele se confruntă, oferind 25% din locurile disponibile unor femei ce au la rândul lor nevoie de sprijin. Prin participarea la workshop acestea nu doar vor învăţa să se machieze, ci vor face primii paşi către independenţa lor, pentru că acest workshop, aşa cum spuneam, reprezintă primii paşi într-o meserie. Mai mult decât atât BeautyOne ne oferă câte un kit de produse cosmetice cu care acestea vor putea să machieze pentru a-şi câştiga existenţa.”– fondatorul Alina Brăilescu.

Compania BeautyOne prin brand-ul Paese aduce pe piaţa din România produse cosmetice şi de machiaj, de înaltă calitate, oferind atât pentru uz individual cât şi make-up artiştilor o variată paletă de culori, texturi şi produse.

Dacă îţi doreşti să afli mai multe detalii despre evenimentele organizate de ABAcademy Make-up, poţi vizita site-ul www.abacademy.ro sau poţi solicita informaţii la 0726 969 172.