În continuare vei descoperi cele mai bune fructe  pe care le poţi include în dieta de zi cu zi,pentru a reîntineri atât la exterior,cât şi la interior.

Afinele

Fructele roşii,în general,sunt alimente indispensabile,iar acestea sunt unele dintre cele mai bune fructe pe care le poţi include în dieta ta,datorită multiplelor beneficiile asupra sănătăţii. Trebuie subliniat în mod special proprietăţile de întinerire ale afinelor,reflectate atât în frumuseţe,cât şi în starea generală de sănătate.

Ele oferă carotenoide şi antociani,componente care sunt foarte apreciate pentru fiindcă luptă împotriva radicalilor liberi-care duc la îmbătrânirea corpului.

Afinele sunt bogate în vitaminele A şi C şi,în mai mică măsură,în vitamina B. În ceea ce priveşte mineralele,acestea conţin calciu,potasiu,fier,fosfor şi magneziu.

Papaya

Papaya este un dar de la natură şi chiar dacă este un fruct exotic este din ce în ce mai accesibil. Proprietăţile medicinale ale papaya includ efectul de alcalinizare asupra organismului,fiind perfect pentru combaterea acidităţii care provoacă boli şi îmbătrânirea corpului. ACesta uptă împotriva constipaţiei.

Pe de altă parte,fructul ajută la bronzarea pielii şi repară sau previne eczemele. Şi seminţele au un rol important,ele ajută la eliminarea paraziţilor intestinali,care sunt mult mai frecvenţi decât s-ar putea crede. Exoticul fruct întăreşte sistemul imunitar şi,de asemenea,este un aliment indispensabil pentru toate tipurile de tulburări gastrice,cum ar fi ulcer,colită,gastroenterită, colon iritabil etc.

Strugurii

Aceştia conţin resveratrol,o moleculă benefică pentru sănătatea,care ajută la lupta împotriva îmbătrânirii celulare,ale cărei semne exterioare sunt ridurile şi o stare generală rea.

Resveratrol previne,de asemenea,bolile cardiovasculare şi inflamatorii.

Avocado

Este un fruct foarte nutritiv şi complet,care poate fi consumat cu tot cu sâmbure. Acesta poate fi folosit pentru a crea măşti de ten şi de păr .

Avocado este bogat în proteine ​​şi grăsimi sănătoase,care hrănesc pielea şi corpul,în general. Conţinutul ridicat de vitamina E ajută la prevenirea apariţiei ridurilor. De altfel,acesta luptă împotriva retenţiei de lichide şi ajută la prevenirea afecţiunilor cardiovasculare.

Rodia

Bogată în polifenoli,rodiile au proprietăţi antioxidante,antiseptice şi anti-inflamatorii. Rodia este bogată în potasiu şi oferă cantităţi considerabile de magneziu,fosfor şi fier. Aceasta conţine vitamina C,B1 (tiamină),B2 (riboflavină) şi niacină.

Componentele sale antioxidante reduc stresul oxidativ asupra organismului,prevenind astfel apariţia bolilor cardiovasculare,a cancerului,a anemiei,a acidului uric etc. şi mentine sănătatea în celulele cutanate.