Foloseşti apă mult prea fierbinte

Apa fierbinte îţi va usca pielea până se va crăpa şi îşi va pierde strălucirea naturală. În loc să foloseşti apa din duş la 60 de grade,las-o la 25,chiar 30. Vei vedea că te vei simţi mai confortabil,nu vei avea dureri şi vei avea un somn liniştit,dacă obişnuieşti să faci duş seara.

Te speli prea mult

Un duş nu ar trebui să îţi ia mai mult de 7 minute,căci prea multă apă îţi va încreţi pielea. Nu pierde timpul la duş,ci doar atât cât te poţi curăţa de rezidurile care se acumulează în timpul zilei.

Foloseşti prea mult gel de duş şi spumante direct pe piele

Poate îţi place să fii acoperită din cap până în picioare cu spumă,însă mult mai sănătos ar fi dacă ai aplica o cantitate minimă pe un burete de baie şi ţi-ai distribui uniform pe corp. În acest fel,nici nu îţi încarci pielea cu parfumuritoxice şi reuşeşti să scapi şi de celulele moarte.

Citeşte şi Măşti uimitoare cu castravete pentru orice tip de ten

Nu schimbi buretele

Nu folosi un burete individual mai mult de o lună căci acolo e locul perfect pentru a se aduna bacteriile.E foarte important şi să usuci buretele după ce l-ai folosit,pentru a nu rămâne în umezeală.

Te ştergi prea mult

Ai ieşit de la duş,te-ai înfăşurat cu multe prosoape de baie şi începi să te ştergi până îţi rămân urme pe piele. Nimic mai greşit! Lasă corpul să se usuce natural,la temperatura camerei pentru ca pielea ta să nu aibă de suferit. Aplică apoi o cremă hidratantă şi vei avea o piele mai fermă şi mai catifelată.

Sursă foto thumbupthumbdown.com

Citeşte şi Scapă de celuliltă până la vară simplu şi rapid