1. Contur vizibil al buzelor

Dacă îţi doreşti să foloseşti un contur pentru buze,este ideal să aibă o culoare asemănătoare cu a rujului sau a luciul de buze pe care l-ai folosit. În caz contrar,vei trece drept amuzantă,nicidecum atrăgătoare.

2. Autobronzant de o nuanţă prea închisă

Ţi-e dor de bronzul tău obţinut cu greu în vara trecută? Poţi să te bucuri de magia unui autobronzant,dar nu exagera! Vrei să pari bronzată,nu de-a dreptul... coaptă. Aplică exact atât cât să creeze o nuanţă acceptabilă în sezonul rece.

3. Oja ciupită

Sunt multe treburi casnice de rezolvat,dar acest fapt nu este deloc o scuză bună pentru oja ciupită sau cojită de pe unghii. La sfârşitul zilei,rezervă-ţi 5 minute măcar pentru ştergerea unghiilor şi eventual refacerea loc,cel puţin cu lac,dacă nu cu ojă.

4. Machiajul în exces

Tot ce este exagerat,prin urmare şi machiajul prea încărcat,ajunge să fie de prost gust. Foloseşte produsele de machiaj într-o cantitate rezonabilă,atât cât să-ţi pună trăsăturile în valoare.

5. Diferenţa de nuanţă a pielii dintre faţă şi gât

Fondul de ten prea închis sau prea deschis la culoare poate să te facă... bicoloră. Pentru a evita să pari că porţi o mască alege cu atenţie fondul de ten şi întinde-l foarte bine,aplicându-l şi pe gât sau decolteu.

Te-ar mai putea interesa:

Cum să aplici corect fondul de ten

Cum alegi fondul de ten

7 secrete să ai buze frumoase