Nu-şi lasă partenera să ştie ce simt

 

Indiferent de circumstanţe,majoritatea bărbaţilor au tendinţa de a nu vorbi pe tot parcursul actului sexual. Ai putea crede că e bine,dar acest lucru o face pe femeie să se simtă înstrăinată şi chiar se întreabă dacă partenerul este încântat de ea sau nu. Nu este nevoie ca bărbatul să exagereze cu sentimentele,dar o poate lăsa pe iubita lui să ştie că se bucură de compania ei.

 

Cred că preludiul este un mijloc pentru atingerea unui scop

 

Cei mai mulţi bărbaţi au tendinţa de a trece peste preludiu. Dar eforturile lor de a ajunge cât mai repede de actul sexual îi poate face uneori să arate ca fiind disperaţi. În schimb,femeilor le place să fie sărutate,mângâiate,dezbrăcate,de aceea orice bărbat ar trebuie să acorde o mai mare atenţie preludiului.  

 

Uită că femeile pot avea orgasme multiple

 

Pentru că bărbaţii nu pot să aibă mai multe orgasme consecutive,asta nu înseamnă că femeile trebuie private de orgasmul multiplu.  Decât să grăbească acutul sexual în sine,ar fi mai bine ca bărbaţii să se bucură de întreaga experienţă şi să-i oferă partenerei posibilitatea de a avea cât mai multe orgasme.  

 

Cred că simpla dorinţă că-şi doresc partenera îi excită

 

Dacă bărbaţii cred că simpla dorinţa de a întreţine relaţii intime cu iubitele lor îi excită,se înşală. Mai mult,mulţi bărbaţi sunt convinţi că-şi pot duce partenerele pe culmile plăcerii cu puţin efort. Psihologii avertizează că femeile sunt fiinţe sensibile,care apreciază senzaţiile şi emoţiile profunde.

 

Sărută aceleaşi părţi ale corpului de fiecare dată

 

Când fac sex,bărbaţilor le place să-şi ducă partenerele pe culmile plăcerii. Deci,este logic că mulţi dintre ei se concentreze pe una sau două părţi mai sensibile ale corpului,cum sunt gâtul ori coapsele. Specialiştii spun că este important ca lucrurile să varieze în dormitor. De aceea,dacă pun accent pe gât o vreme,este important să se axeze şi pe alte părţi ale corpului,cum sunt sânii.