Sunt pudice

 
Să refuzi să faci ceea ce îţi displace este normal. Cu toate acestea,unele femei refuză să pună în practică anumite fantezii pentru a nu fi considerate prea libertine.
 
Aceasta este o greşeală. Fiii îndrăzneaţă şi spune-i partenerului tău ceea ce îţi doreşti. Astfel,viaţa voastră sexuală se va îmbunătăţi simţitor.
 

Simulează orgasmul

 
Fie din dorinţa de a nu-şi face partenerul să se simtă prost,fie pentru că în cele din urmă „au fost aproape", unele femei preferă să simuleze orgasmul. Dar nu ai nimic de câştigat.
 
Pentru că el va crede că eşti satisfăcută şi a găsit tehnica potrivită pentru a te duce pe culmile plăcerii, se poate repeta acest lucru. Şi, cu siguranţă nu îţi doeşti să ai parte de partide de amor care să nu se termine cu un orgasm.
 

Nu îşi ghidează partenerul

 
Partenerul tău încearcă să facă ceea ce crede el că îţi face plăcere şi se ghidează în funcţie de experienţele din trecut. Nu fi timidă şi arată-i unde vrei să te atingă şi cum să te atingă. Amândoi veţi fii recunoscători, pentru că partidele de amor vor deveni din ce în ce mai profunde.