Culori neutre şi culori vesele

Un mod în care poţi schimba înfăţişarea canapelei este să-i adaugi pernuţe în  diferite nuanţe. Cele mai potrivite sunt culorile neutre,cum este cremul,la care să asortezi pernuţe roşii şi verzi. Acestea vor fi o pată de culoare şi vor atrage atenţia celor care vor intra în cameră.

Aceeaşi pernă,formate diferite

Ţi se pare că sunt prea multe culori pe aceeaşi canapea? Atunci poţi pune pernuţe iuni sau în două culori,dar de mărimi şi forme diferite. Astfel,canapeaua ta va ieşi din tipare.


Citeşte şi:

5 ponturi pentru a alege o canapea la modă

Cum să faci o canapea din paleţi de lemn


Imprimeuri pentru toate gusturile

Pentru a sparge monotonia poţi apela la imprimeuri sau la modele geometrice. Singura regulă pe care trebuie să o respecţi este să ai grijă ca pe fiecare pernuţă să fie şi puţin alb. În rest,te poţi juca cu nuanţele şi formele după bunul plac.

Alb şi negru

Este combinaţia clasică,cu care nu poţi să dai greş. Pune pe laterale două pernuţe albe cilindrice,iar în mijloc pernuţe dreptunghiulare negre. Efectul cromatic va da o notă de eleganţă canapelei tale.

Alb şi albastru

O altă idee,la fel de inspirată este alăturarea nuanţelor de albastru cu alb. Aşa vei avea o cameră care să te ducă cu gândul la minunatele plaje greceşti şi să-ţi imaginezi că străbaţi pitoreştile străduţele pietruite,pe lângă care sunt înşirate tradiţionalele case vopsite în alb şi albastru.