Cinema în aer liber

Dacă vreţi să vedeţi împreună un film, dar seara este prea plăcut afară ca să mergeţi într-un centru comercial, atunci puteţi să optaţi pentru un loc unde se difuzează filme în aer liber. Atât în Bucureşti, cât şi în alte oraşe se poiectează filme consacrate ale artei cinematografice la terase, în parcuri sau grădini.

Concerte

Vara este perioada în care au loc cele mai multe festivaluri de muzică şi concerte. Poţi să-i propui iubitului tău să mergeţi împreună la spectacolul trupei voastre preferate sau să căutaţi împreună terase unde există un band care întreţine atmosfera

O noapte în cort

În general, excursiile cu cortul necesită o pregătire temeinică dinainte, însă dacă mergi cu partenerul tău doar pentru o noapte nu trebuie să te complici. Tot ce ai nevoie este de un cort, haine călduroase, hrană şi băutură şi o brichetă pentru a aprinde focul.

Picnic la iarbă verde

Cina în aer liber nu presupune un mic efort, dar este foarte romantică. Ia o pătură, fructe şi un vin bun şi admiraţi apusul. Vă veţi destinde şi veţi petrece timp de calitate împreună.