Afară e frig şi îţi petreci majoritatea timpului în casă. Iar dacă locuinţa ta pare ca o pestere în locul unui aradis confortabil, atunci nu e de mirare că te simţi deprimat/ă. Este timpul să elimini problemele de iarnă cu puţin stil scandinav.

Iernile nordice sunt lungi şi întunecate. Se tem localnicii de vremea rece? În mod surprinzător, nu. De fapt, scandinavii sărbătoresc acest sezon şi adaugă elemente confrotabile în decorul interior. Iar dacă vrei să profiţi şi tu de iarnă, aşa cum o fac ei, iată x moduri în care poţi aduce stilul scandinav în orice cameră.

Pături tricotate

Una dintre tendinţele care a prins având în ţările nodice este folosirea păturilor tricotate. Dacă nu ai de unde să cumperi una, atunci aruncă un ochi pe Youtube, acolo unde vei găsi o multitudine de tutoriale care te învaţă cum să croşetezi o pătură. Fie că o pui pe pat, pe scaune, o pătură tricotată te duce cu gândul la o seară de iarnă minunată!

Plante, multe plante

Cel mai uşor mod de a aduce stilul scandinav în orice cameră este să decorezi cu plante. În tendinţe se află plantele verzi, perene care împrospătează aerul din camere, mai ales acum pe timp de iarnă. Asta nu înseamnă că nu trebuie să aeriseşti casa!


Descoperă cum poţi amenaja camera în stil scandinav pe casoteca.ro