Dacă eşti o persoană care se axează mai mult pe cuticule şi mai puţin pe partea artistică a unghiilor,aceste idei îţi vor fi de folos. Sunt destul de simplu de pus în aplicare pentru un începător,destul de eficiente pentru momentul în care nu ai timp de făcut experimente,ca să nu mai vorbim de cât de bine vor arăta mâinile tale după aceea. Asta e tot ce are nevoie cineva într-o zi fierbinte de vară,nu?

1. ce poţi face cu o perie aspră

Plantele tropicale sunt la modă în această vară! Aşa că dă un aspect de cactus unghiilor tale într-un mod simplu. Foloseşte o ojă verde şi trece uşor cu peria peste vopsea,înainte ca ea să se usuce.

 

2. Foloseşte un burete de machiaj

Acest tip de manichiură făcută acasă arată foarte sofisticat,dar este,de fapt,destul de uşor de reprodus! Unealta secretă este un burete de machiaj care face toată treaba pentru tine. Ojează-te normal cu o nuanţă deschisă,apoi,pune pe bureţel o altă ojă,în aceeaşi culoare,dar o nuanţă mai închisă,şi treci cu buretele peste unghie,doar pe partea superioară. Rezultatul va fi uimitor.

3. Manichiură neglijentă

Acestă tehnică este perfectă pentru fetele cu unghii scurte (dacă faci parte din această categorie,trebuie să încerci această metodă măcar o dată). Ojezi unghiile cu o culoare nude,apoi pui pe mijlocul fiecărei unghii câte o picătură de ojă în nuanţe puternice şi treci cu un ac prin ea,împrăştiind-o pe toată unghia.  Deşi pare uşor neglijentă,manichiura este de mare efect.

4. Amestecă 2 culori la întâmplare

Ia 2 dintre ojele tale favorite şi amestecă-le pentru a obţine o culoare nouă.

5. Desenează semne pe unghii

Eşti în pană de idei? Poţi pur şi simplu să desenezi cu un ac semne precum steluţe,inimioare sau orice altceva îţi trece prin cap. Poate câteva litere sau maimuţoaie.