Pantaloni cu imprimeu floral

 

Dacă nu eşti tipul de femeie care să poarte fuste ori rochii,renunţă la banalii jeans şi optează pentru o pereche de pantaloni cu imprimeu floral. Pe lângă faptul că sunt la modă aceştia sunt confortabili. Poţi să-i combini cu o pereche de sandale cu talpă ortopedică,un top alb şi o geantă micuţă de culoarea încălţămintei.

 

Fusta dreaptă şi colorată

 

În cazul în care vrei să ieşi în evidenţă,poartă seara la cină o fustă dreaptă,lungă până la genunchi. Optează pentru una colorată şi un top cu spatele gol. Nu uita de sandalele cu toc şi de plicul asortat cu încălţămintea.

Pantalonii scurţi

 

Pantalonii scurţi din denim pot fi purtaţi la foarte multe ocazii,pentru că sunt confortabili. Astfel,dacă plănuieşti o ieşire la shopping ori o plimbare prin oraş,îmbracă-te cu o pereche de pantaloni scurţi din denim. Iar dacă urmează să iei cina în oraş,pune pe tine un sacou şi vei avea o ţinută numai bună de seară.

Fusta creion

 

Acest articol vestimentar este feminin,astfel încât combinat cu o cămaşă,tricou ori top îl face potrivit pentru birou,dar şi pentru cină. Toată lumea va fi fascinată de simţul tău de stil!

Rochia scurtă

 

Rochia scurtă trebuie să facă parte din garderoba ta şi ar trebui să ai mai mult de una în şifonier. Este bine să ai cât mai multe,în diferite culori şi stiluri. Este o rochie perfectă pentru ieşirile în oraş. Asorteaz-o cu o pereche de sandale cu talpă joasă.

Credite foto:www.fashionsy.com