O cameră feminină

 

Dacă locuieşti singură,este normal ca apartamentul sau casa să poarte amprenta ta personală. Iar dacă îţi plac culorile deschise,feminine,o cameră mică nu va face decât să le pună mai bine în evidenţă. Mizează pe accesorii feminine,cum ar fi o canapea roz,o măsuţă de cafea din sticlă,un covor alb şi tablouri viu colorate. Aici îţi poţi invita prietenele la o cafea sau te poţi relaxa la televizor alături de băutura ta preferată.

Un altfel de balcon

 

Dacă ai un balcon mai generos,îl poţi transforma cu puţină imaginaţie într-o adevărată cameră. Un televizor mic,o canapea,un scaun sau un birou,pot da o nouă înfăţişare balconului. Poţi mări spaţiul şi dacă sacrifici uşa la balcon şi incluzi balconul în cameră.

O bucătărie cochetă

 

De obicei bucătăriile din apartamentelevechi sunt restrânse ca spaţiu,însă acest lucru nu înseamnă că nu poţi avea acolo tot ce îţi trebuie. Este important să-ţi faci mobila pe comandă pentru a eficientiza cât mai bine spaţiu. Alege un model de mobilier înalt,pentru a avea îndeajuns loc de depozitare,iar clasica masă înlocuieşte-o cu un bar din acelaşi material ca blatul.

Spaţiu pentru citit

 

Ai camere mici,dar  cu tavan înalt? Cu atât mai bine,deoarece poţi construi un minunat spaţiu de citit pentru cei mici. Aşază o saltea şi astfel copilultău va avea un spaţiu liniştit,unde se va putea concentra.

Un birou special

 

Lucrezi mult de acasă? Atunci cu siguranţă ţi-ai amenajat un birou. Ai grijă să-l poziţionezi cât mai aproape de geam,iar,dacă nu este posibil,să pui lumini artificiale. Deasupra biroului poţi da comandă de dulapuri încăpătoare sau de simple rafturi,iar în cameră poţi pune şi o canapea,pentru câte un moment de relaxare.

Credit foto:www.brit.co